Fabrica noua, facem angajari...

     Cautam persoane interesate de oferirea unor experiente diverse. Poti sa faci "bau" la coltul strazii, poti sa oferi o floare unei doamne, poti sa strigi "La multi ani!" la o petrecere? Perfect, esti angajat(a)! Poti sa faci multe alte lucruri?  Ne bucuram nespus si asteptam sa ni te alaturi - deocamdata doar cu un click la rubrica "Lucratori" (detaliile vor veni pe e-mail). Fie ca vrei sa faci voluntariat, fie ca vrei sa castigi ocazional bani cu o astfel de activitate, aici este locul tau. Colegii te vor primi cu caldura, iti vor da salopeta si te vor indruma catre masina de facut experiente. Nu crezi ca exista o astfel de masina? Inscrie-te si mai vedem! 

     Vrei sa fii doar un beneficiar al unor astfel de servicii (gratuite sau nu)? Este bine si asa. Fabrica are nevoie de clienti! Te asteptam cu drag la rubrica "Beneficiari". Cateva produse preconizate gasesti, evident, la rubrica "Produse". Cand vom incepe productia, in casuta "Comenzi" va aparea si modalitatea de contact.

2 comentarii:

  1. Anonim25.2.14

    bune intentiile. Daca aveti vreodata nevoie de noi, astia de la http://clujuldepoveste.wordpress.com, suntem deschisi la orice forma de colaborare sau la pus umarul la diverse chestii. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimeni nu ne-a incurajat pana acum precum nimeni de la Clujul de poveste - multumim. Da, pana de curand, angajatii Fabricii au lucrat la un pavaj cu intentii bune pana la intrarea in incinta si speram ca la un moment dat sa inceapa si productia; va vom contacta negresit, multumim!

    RăspundețiȘtergere